oi!

Jeg vil si tusen tusen takk til alle dere kirkemesere for presenten! (nå høres det ut som om kirkenes kommune har gitt meg gave, men så berømt er jeg ikke)
ÅÅÅÅ det var fint! Særlig takk til Niklas Gjørmefot som jeg tror har en særlig fot med i organiseringen.

Solveig er her, nå er hun sendt hjem med kart, til meg. Jeg hadde tegnet inn veiene og narkomanparken som hun må gå igjennom, komplett med narkomane, for at hun lett skulle finne fram, og gitt beskjed om å ringe hvis hun ble usikker.
Hun ringte, de narkomane hadde flyttet seg for det var veiarbeid i parken, så kartet stemte ikke lengre og hun måtte ha litt tilleggsopplysninger. Men nå tror jeg hun er vel hjemme.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hva fikk du? Fanklubben din befinner seg ikke bare i Kirkenes.

frk. Figenschou sa...

jeg fikk et kort og et allerede omsatt pengebeløp.
og ellers har jeg fått wii! og kjole, og tommelpiano, og kjole, og spill till wii. Og kjole. Og morgenkåpe.

Anonym sa...

Er det noen som har vært ordentlig sprø og trykket på "here" i disse kommentarene som stadig popper opp - "see please here"? Jeg er visst altfor engstelig av meg, for jeg tør det ikke. Men jeg lurer jo stadig på hva som skjuler seg bak "here"...Kanskje jeg går glipp av en stor opplevelse...Jaja.

frk. Figenschou sa...

jeg tror bare du går glipp av litt reklame for forskjellige amerikanske saker.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...