ja men for svarte helvette da!

I går var det virkelig ingenting som skulle fungere. Eller, det vil si, jeg fikk i løpet av formiddagen tegna to skjemategninger som jeg hadde beregnet ville ta to dager, så det var jo et pluss, men det var snart glemt, for det er sånn det fungerer når resten går Scheiss.
Jeg skulle sveise sammen stålrørsbena på stolen min, de er nesta i hop men må sveises ordentelig sammen, og tidligere på dagen hadde Willem i klassen kommet og skulle hatt hjelp for sveisen ble så funky, som han sa. Sveisen hans så ut som stratos og det tyder jo på at det ikke er så god tilgang på gass, men ventilen sto helt åpen og jeg glemte å sjekke målerne, jeg bare skrudde litt andre steder men til slutt gikk jeg bare og henta veksmesteren og sa det var tomt. Han kom og mannet med ventilen som til slutt gikk opp, altså viste seg å ha vært stengt, men jeg tror han også glemte å se på målerne, og jeg var opptatt med å være sur på willem som fikk meg til å virke som en idiot.
Så skulle jeg sveise selv senere på kvelden, da alle verksmestre var gått hjem, men sveisen ble porete og jeg hadde skrudd ventilen helt opp og verksmesteren hadde jo vært og sagt at det var gass og jeg kunne bare ikke skjønne hva som var galt og det var varmt inni sveiseklærne og sveisemaska gled ned hele tiden og verksmesteren hadde bestillt inn for liten dimensjon på godset i røret så det var ikke rom for masse feilsveis før man var igjennom det hele og det ble hull i røret og sveisen ble porete og gassen var åpen men så slo det meg at det var litt rart at ingen av manometrene rørte på seg når jeg åpnet og lukket ventilen men det hjalp jo ingen ting og sveisen ble stratos og jeg prøvde å ringe pappa sveiseren men ingen tok telfonen og ikke noe dekkgass ingen sveising og så mistet jeg et stag ned på gulvet og det ble helt borte og jeg måtte rope og brøle og så bestemte jeg meg for å male noen saker i stedet som jo uansett må tørke en stund og så viste det seg at jeg hadde glemt å kjøpe whitespirit og det hadde de ikke på klasolsen de sa at jeg skulle gå på grønner men han har jo vært hybelverten fra helmørtna så det kom ikke på tale og da fikk jeg ikke malt heller og hårt mitt var så jævla skittent og så ropte jeg og brølte jeg skikkelig høyt og så gikk jeg hjem.

5 kommentarer:

Anonym sa...

ikke helt din dag altså????
hørtes slitsomt ut med alt styret, glad æ har en samboer som har fagbrev som sveiser, trur ikke det der e nå for mæ....
syns faktisk at din samboer, fotografen, kunne tatt bilder av dæ mens du sveisa.... trur det hadde blidd tøffe bilda...

frk. Figenschou sa...

bilda av en rasanes liten sveiser som hylte og rasa og ikke fikk dekkgass?
trur ikke det e nåkka for offentligheten.

Frk. Frekkesen sa...

Salan kan du sveisa? Som hu i flashdance? Kult

frk. Figenschou sa...

Jeg husker ikke teksten i flashdance, bare what a feeling, og feelingen var vel neppe om sveisingen, men joda, mig-sveising fikser jeg så lenge det er gass på flaska.

frk. Figenschou sa...

teksten ja....eh....noe ringler svakt i bakhodet og er det kanskje noe med en film her?

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...