Did she have any enemies?

Jeg beklaget meg litt i dag over at en sak jeg hadde skrevet etter ikke var kommet enda. Morten så forbauset på meg og sa Javel?
Jeg skjønte ikke helt hva det var å Javelle for, jeg kan vel bestille ting over en kort sokk om jeg vil, men så sa han: Men du står jo på dødslista til posten?
Jeg tor ikke akkurat jeg står på dødslista til posten. Jeg tror nok ganske sikkert jeg står på svartelista, men på dødslista tror jeg ikke jeg står. Vel, uansett får jeg jo ikke post da. Men jeg blir heller ikke skutt av postmannen, og det er jo et pluss.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Nå begynner det å ligne noe. Du er nok kommet over krisen din. Optimismen råder; du venter fortsatt på postmannen! Jeg vil gå så langt som til å si at hvis du fortsatt ser på postmannen som ditt sendebud, så har du troen på at noen sender deg et bud. Eller et budskap. Har du prøvd å sende et brev til deg selv?

Anonym sa...

Og han som før ikke ville nevnes med navn - Morten - har etterhvert fått navnet sitt nevnt opptil flere ganger på bloggen din. Det skjer en rivende utvikling her!

frk. Figenschou sa...

Han som ikke vil nevnes med navn leser jo ikke bloggen min, så det er bare når han står over skuldra mi jeg anonymiserer.

solveig sa...

kan du ikke bare bestille ting i han-hvis-navn-ikke-må-nevnes' navn?

frk. Figenschou sa...

jo, jeg skrev c/o. Men jeg burde bare fjerna hele navnet mitt.

Anonym sa...

Voldemort skal jo heller ikke nevnes med navn. Kanskje det er Morten som er Voldemort? Noe som sannsyliggjøres av all ondskap som har funnet sted i Bergen de senere år.

frk. Figenschou sa...

neinei nei, det er jo jeg som har gått over på den mørke siden.

frk. Figenschou sa...

Eller ikke gått over, jeg bare jobberder.

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...