blomstervanning

Jaha. Da var det vel dachs å blogge litt igjen. Det går itt tregt for tiden, for jeg vil egentlig bare syteblogge. SKITSOMMER!
Istdedet prøver jeg å finne noe morsomt å skrive om, men det blir jo litt tvungent da. Ettersom det jeg gjør er å gå på jobb, og så går jeg hjem, og så går jeg på jobb igjen.
Men det er kanskje det som kalles å slape av?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Synes det var en kjempesommer i år, jeg! Heldigvis falt sommeren på en søndag når jeg hadde fri fra jobb, slik at jeg fikk dratt til Grensen og badet i Barentshavet. Kjempesommer, ja. Nå når vinteren har kommet, så var jeg så uheldig at jeg glemte å ta med hansker når jeg dro hjemmefra i morges. Det var skikkelig kaldt på fingrene når jeg syklet hjem fra jobb. Heldigvis har jeg ikke forfryst noe, men har nå vært føre var og funnet frem hanskene og lagt dem i veska allerede. For i morgen skal det jo bli enda kaldere. Skjønt, det blir jo varmt for å være vinter, da. Hele 4 varme grader skal det bli:)

frk. Figenschou sa...

Og jeg forsov meg den dagen vi hadde sommer.....Så jeg sov faktisk halve sommeren med andre ord. men det var veldig stas den andre halve sommeren, det er sant.

Påsken kom, sannelig

Det er påske. Jeg vet at vi har påskepynt en plass, jeg tror også jeg vet hvor. Den har ikke kommet opp på grunn av vannkopper, ikke at det ...