øjh jejeje

Nok en spennende dag på jobb.
I dag kom det noen og måtte ha hjelp for dodøra var gått i vranglås. Jeg henta en nøkkelen og låste opp fra utsiden, slapp damen ut og hengte opp en iustandlapp. Men så måtte jeg jo prøve låsen, og jeg hadde ikke noe problemer i det hele tatt. Og så slo det meg at de brøt jo på finsk de der dodørsbestyrerne.
Og nå tenker jeg at det har nok ikke vært noe problem med den dodøra. I Finland går dørlåsen andre vei. Jeg tror hun rett og slett har prøvd å vri låsen feil vei og ikke tenkt på å vri andre veien. Tro hvor mange ganger betjeningen må tilkalles på diverse steder i Norge før hun skjønner sammenhengen? Hun må synes det er en veldig stressende ferie.

Dagens sitat: (men nå hadde jeg ikke boken med så det blir etter hukommelsen)
utlendinger kan undre seg over russeres snakkesalighet på for eksempel tog. Men da må man huske på de store forskjeller, i Europa tar det aldri mer en tre fire timer fra et sted i landet til et annet, ja til og med til et annet land, og da er det lett å ikke ville prate, men prøv å ta toget til Sibir! De store avstandene tvinger fram praten melom de reisende.


Jeg er enig at du kan reise et veldig godt stykke innenlands i Russland, og jeg skjønner argumentasjonen, men å påstå at det tar toppen tre timer fra for eksempel Mo i Rana til Gøteborg synes jeg er litt drøyt.

5 kommentarer:

frk. Figenschou sa...

unnskyld toppen fire skal det være.

Anonym sa...

Enn hvis man havner på toget sammen med Toppen Bech?

Anonym sa...

Eller Vidar Lønn? Eller hun andre? Hva heter hun, hun der med kvinstemmen på radioen? Tidlig på morgenen når man skal sove seg våken, etter en hard kveld med tant og fjas? Hun som synes alt, ABSOLUTT ALT, er så jævla festlig? Hva heter hun?

frk. Figenschou sa...

hæ?

jeg tror ikke de gjelds sine de ikke er russere.

Og jeg har sluttet å bruke klokkeradio siden den gangen Kate Bush vekket meg med Hello I'm Cathy/ Katee

Anonym sa...

Jeg sluttet etter Nå skal vi skilles Johanne

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...