Arbeidsledig dag fire, slappeste hittils

Javel så får man ikke datahjelp bare ved å slenge det ut på nettet. Jeg drømte faktsik at jeg fikk det, av ringringring, men hun bare foreslo masse kompliserte saker om å lage en router av en brødrister, og passe på pouteren.
Luther er nå stadig vekk på døra da, jeg har lovet ham at jeg skal begynne å ha dårlig samvittighet for slaraffenlivet mitt på mandag. Det var visst greit.

Jeg rydder stadigvekk i skapet, vi har kjøpt fem tallerkner for å gjøre oppvaskmaskinen mer effektiv, jeg produserer julegaver over en lav sko og har laget en pose med klær som skal kastes. Mannen påpekte at det var mest sommerklær der.
Nå er det ikke noe galt i å kaste sommerklær, men han påpekte og jeg innså at jeg kastet dem fordi jeg ikke trodde at det noengang kom til å bli sommer på meg igjen, og det er kanskje litt gal motivasjon, så jeg fisket opp sommerkjolene og la dem inn i skapet igjen. Det BLIR sommer. En eller annen gang.

2 kommentarer:

ringringring sa...

Mitt forslag er at du må koble til en router som du lager av en brødrister og deretter formatere minnepinnen ved hjelp av pouteren (men pass på den!). Da tror jeg alt skal virke fin-fint.

Utenom det ville jeg prøvd å slå av og på.... eeeh... og ellers høres det ut som det er noe galt med maskinen din???

frk. Figenschou sa...

gud jeg er lei av galt-med-maskin

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...