i himmelen, i-i--i hi-i-me-len

Det er så usigelig deilig å være hjemme igjen. Ikke hjemme i Bergen, men hjemme i leiligheta vår, som tilfeldigvis ligger i Bergen.
Nå har jeg jo på ingen måte nnoen som helst slags grunn til å klage over innkvarteringa i Kirkenes, jeg har jo tross alt bodd med helpensjon i nesten et halvt år, men hjemme er hjemme. Mine ting. Mitt hus. Mine dører.
Nå sitter jeg og blogger på et nytt usikra nett som har dukka opp, spiser sjokoladeboller som jeg har drømt om siden sist jeg skrev om akkurat det, et Rockyblad ligger på andre siden av bordet og venter, og jeg har vært i byen og kjøpt garn og sett etter brødrister. Nå som vi har fått oppvaskmaskin kan vi skaffe brødrister nemlig. Ikke at ting blir så skittent av ristet brød at det er umulig å få det rent for hånd, men nå som vi har maskin til det, kan oppvasken stå inne i maskinen sin istedet for på benken, og da kan brødristeren stå på benken. Oh lykke.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...