Jaja

På fredag ca klokken halv åtte på kvelden ble jeg plutselig lei av å være arbeidsledig.
Ca akkurat samtidig som jeg hadde hatt fri like lenge som jeg kunne ha avspasert om jeg skulle avspasert all overtiden min.
Luther vinner alltid.

Men akkurat nå er jeg jo ikke lei for nå er det helg.
Og jeg har jo endel å gjøre, blant annet har jeg meldt meg elektronisk arbeidsledig, og herrmindag så mye styr det var med det passordet som man må ha for å få lov å være sammen med nav på nett. Jeg hadde skrevet det opp og alt, men fikk bare beskjed om at det var feil, feil, feil, da jeg skulle bruke det igjen, og at nav ikke hadde nok opplysninger om meg til å gi meg et nytt. Jeg tenkte at jeg må jo ha skrevet feil inn de to gangene man må skrive passordet inn i sånn skjema da jeg lagde det. Dumme meg.
Men jeg fikk jo selvsagt et nytt midlertidig ett- OVERHODET IKKE MASSE STYR- og da jeg skulle lage et permanent, brukte jeg det jeg måtte ha skrevet inn feil, bare at jeg passet på å skrive det inn rett nå da.
Og da fikk jeg beskjed om at jeg kunne ikke bruke et passord jeg hadde hatt før.
Hm.

Som mannen sa, det hadde jo vært rart om det ikke hadde blitt styr. Da siktet han vel til det elektroniske elementet, noe vi har mye moro med her i heimen. Ho HO.
Skal levere inn lille Mac på repereisjn på mandag.
Jeg vurderer nå sterkt å gå over til å bruke runepinner, men jeg lurer også på om jeg kan søke attføring fra nav, at jeg kan føres over i et yrke der man ikke er avhengig av at elektronikk fungerer. Designer var jo helt klart et feilsteg i så måte....fugleteller kanskje? Jeg hadde en sånn oransj tellemaskin da jeg var liten, du kunne trykke på enerknappen, tierknappen, hundreknappen og tusenknappen og så telte den oppover for deg, eller du kunne trykke på enerknappen 9999 ganger. Helt mekanisk.
Jeg kan bli fugleteller som kan telle 9999 fugler. Med oransj tellemaskin.

Da må også bloggen over i numerisk form. Bloggen min blir en oransj tellemaskin som ligger på et bord med et nytt tall på ca en gang i døgnet, og så kan dere få stikke innom og ta en titt. Kanskje best å legge den på bibloteket da, jeg orker ikke ha så mye folk i huset.

Eller. Jeg kunne kanskje satset på å bruke disse mystiske kreftene som har blitt meg til del, jeg er jo en slags omvendt Snåsamann, bare at jeg kun funker på elektronikk. Jeg kunne leid meg ut til firmaer som vil at elektronikk skal få mystisk, uforutsigbar feil.
For dem er det jo mange av, vet jeg.
Og om det ikke er det, er jeg jo designer og delvis opplært til å lure på folket ting de ikke trenger, eller, "visste at de trengte".

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...