Torsk, Bergen har tapt seg litt

Det skal bli bybane i Bergen. Det er bra og urbant, selv om jeg sikekrt ikke bor her når den er ferdig. (JEG er jo ikke urban)
Jeg skal heller si litt om hva som er dumt med bybanen. Det som er dumt med bybanen er den delen som går over brua til Danmarksplass. For der brukte jeg og mannelivslysåledestjerne og gå og se på torsk i helgene før. Eller ikke bare i helgene, men nå om vinteren er det for mørkt om ettermiddagen til å se noe som helst slags fisk.
Men nå er det bybane akkurat der og ingen steder og/å se på torsk lengre, ingen steder og/å henge utover rekkverket for å se om det er mulig å få øye på torsk, flyndre eller kråkeboller.
Vi har prøvd å se om torsken kanskje har flyttet over til andre siden av brua, der det er lov å gå, men hvis jeg var torsk hadde jeg ikke hatt så lyst å henge der, for det er litt slapt med strøm.

Vi har jo fiskeplakat hjemme men det blir ikke helt det samme når de a) ikke rører på seg b) man allererde vet hvor de er så man ser dem først begge to samtidig.

2 kommentarer:

ringringring sa...

buhu! jeg likte også å se på torsken. og sjøstjernene.

frk. Figenschou sa...

du gjorde det eneste rette da du flytta. her er ikke mere torsk å se.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...