Hallo? Hallo! Hvordanstårdettil? Dritådra!

Altså...onsdagtordgfrlørsøndag fem dager igjen til utstillingsåpning. Glassmesteren tar ikke telefonen. Det står ingen glassmonter her. I går var han innom og sa at forresten så kom det til å bli en skøyt midt på glassmonteren for det var umulig å lage et glass som var 2 gange tre meter uten skøyt, sånn var det bare, men Gry hadde fått beskjed og var orientert. Ehjaha, sa jeg, hva kunne jeg si, i overimorgen måtte monteren stå oppe så det kunne jeg jo ikke krangle på men litt rart var det nå at han ikke hadde nevnt det for en måned siden da, og når det så viser seg at det har nå ikke Gry blitt orientert om, så blir man litt oppgitt. Eller nei man får fullstendig makk. Og nå svarer han ikke på telefon mer, altså.
Så det kommer nok til å bli sånn at når vi har åpning, kommer bare halve utstillingen til å stå ferdig, for glassmonteren og alt vi skulle gjøre med den når den sto ferdig, er en viktig del av utstillingen. Men hva kan jeg gjøre? Jeg kan hverken trylle eller tvinge, det blir som det blir.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...