Bloggslapp

jadajada, jeg vet,
men jeg har sluttet i jobben i kirkenes, jeg har vært helgen hos solveig, vi har solet oss i hverandres glans og store mengder solskinn og lave mengder ozonlag, vi har spist ute, og i det store og det hele egentlig agert sydenferie, det var sinnsykt bra.
og så har jeg vært på jobbintervju og fått en omvisning i Skien, byen jeg har lovet å aldri flytte til, fått skyss til flyplassen i en veihøvel, tatt et fly som heter vildanden og hvor heldig navnevalg er egentlig det, men fløy gjorde det, og så har jeg ankommet bergen og mannen og leiligheten som er hjemme, men som ikke ligger i den byen som er hjemme, men jeg begynner å både godta og venne meg til akkurat det nå.
mannen har utstillingsåpning på denne doktorgradsskiten sin på fredag, det har han vel ikke sagt til så mange kan jeg tenke meg, men det har han da, så da skal jeg stikke innom en tur og se hva det er han har holdt på med de siste tre årene.
han sier han bare har sittet på kontoret og spist is og jeg er tilbøyelig til å tro på ham med et halvt øre.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...