byggebygge

I går dro jeg på den gamle skolen min, for å snakke med verksmesteren og høre om jeg kunne få rote gjennom søpla hans. Eller ikke helt sånn, men litt sånn likevel, jeg hadde lyst å gå igjennom kappkassa, som jo er søppel, for å se om jeg fant noe interessant.
Skikkelig flaks for meg at han var tilbake på jobb den dagen etter to uker på sykemeldten. For det vil si at det var to uker med kapp, og topp på kassa.
Jeg fikk ta alle de pinnene jeg ville ha.
(Nå kom jeg på at noe av det jeg likte best da jeg var liten, var når vi var på besøk i Svartaksla og jeg og onkel Grabben tok oss en tur i vedskjulet og jeg fikk pinner av ham. En gang fikk jeg en utskåret skarv. I den alderen diskriminerte jeg ikke mellom bearbeidet og mindre bearbeidet tre, men skarven har overlevd, for det var ingen hjemme som plutselig fant ut at man skulle støtte opp yuccapalmene med den.)
Når jeg hadde gått gjennom kappkassa (tilbake i nåtiden) og funnet mange, mange fine pinner i bøk og bjørk og eik og kryssfiner, fikk jeg lov å starte saga og anlegget og sage litt også! Det var skikkelig stas. Jeg elsker sirkelsaga til kunsthøgskolen, den er best, best, best.

Jeg driver med et prosjekt som er starta av Miljøhuset i Bergen, de har invitert kunstnere og designere til å gjøre om på ting de ikke får solgt, ting som er fra feil tiår og sånn, åttinittitallsskjenker og sånn.
Jeg var i søpla der og, altså i haugen bak huset med det som skulle kastes, og fant noen saker. Jeg skal blant annet lage noen knaggrekker av skohyller og så de pinnene jeg var og henta meg i går.
Og en slags hengehylle av lampeskjermer, dørslag og noe jeg ikke vet hva er.
Og litt mer. Litt tidlig i prosessen for bilder.
Noen som vet hvor man får tak i de billigste lyspærene, forresten?

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...