gratuleeeerer

I går hadde altså han hvis navn ei får nevnes, for nå har jaggumeg han begynt å lese bloggen, utstillingsåpning. På denne doktorgradsgreia si.
Jeg oppdaget at han ikke, som han selv har påstått, har sittet på kontoret og spist is de siste tre årene, men, viser det seg, har laget en liten bok.
Nå var det rett nok bare bilder, og ikke tekst, så en ordentlig bok kan man kanskje ikke kalle det, men nå har han nå laget den helt selv da.
Ganske fin.
Jeg hadde tradisjonen tro pakket inn et par sokker som jeg ga ham i gave.
Denne gangen hadde jeg ikke hatt tid til å finne en sånn trepakk med ulsokker, men jeg fant et par vanlige bomullsokker i skapet hans.
Nå høres det ut som han tar en doktorgrad i året, men forrige gang jeg gav bort sokker var på hovedfagsutstillingen hans. Levert med bud. Denne gang var jeg der selv.

Nå er huset fullt av blomster. Og det er nok ikke min skyld, men jeg hadde da i det minste brukt formiddagen på å kjøpe vaser, forutseende som jeg er.

7 kommentarer:

Nick Muddyfoot sa...

Hva blir tittelen hans? Doktor Kamera?

frk. Figenschou sa...

nei, det er sånn prøvegrad, så han får tittelen Ingenting Torgengrud

frk. Figenschou sa...

ånei, nå skrev du navnet hans.

Bergljot sa...

Gratulerer til doktorn og doktorfrua:-)

frk. Figenschou sa...

og...nå er det også sånn at denne utstillingen er første ledd, det har ike vært en evt disputas enda, så helt ingentingdoktor er han heller ikke enda.

Lektor Brækkan sa...

Ja, grattis til fru doktor billedkunst også.

Anonym sa...

Torgersrud?

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...