Kjære nordmenn

Jeg beklager at jeg har kommet i skade for, ved enkelte anledninger, å stå i veien for enkeltpersoner blant dere. Jeg beklager også at jeg i fremtiden kan komme til å stå i veien, enten fordi jeg ikke ser dere, eller fordi noen andre står i veien for meg, eller fordi det ikke er noen steder å gå. Jeg beklager at dette har skjedd, at det stadig skjer, og at det kommer til å skje igjen. Jeg skal gjøre mitt aller, aller beste for at det skal skje så få ganger som mulig. Jeg lover å virkelig legge meg i selen for å redusere antallet slike hendelser i fremtiden.
Til gjengjeld lurer jeg på om det kunne vurderes, fra deres side, istedet for å dytte meg inn stativer med eddik, frysedisker, blomstedbusker, og dørkarmer, å prøve setningen "unnskyld, kan du være så snill å flytte deg litt?"
Dette er en setning jeg selv anvender flere ganger daglig, og om det av noen grunn skulle svirre rykter om at en slik fremgamgsmåte er fånyttes, vil jeg få avkrefte dette med det samme, det fungerer helt problemfritt. Det er faktisk heller ganske effektivt.
Så, jeg lover å anstrenge meg, og kanskje dere kunne se på om det kunne gjøres noe med situasjonen fra deres side også?

frk Figenschou.

P.S.:
Faen ta dere.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...