sannheter kommer frem

Jeg har vært hos pappa i dag og feiret jebbursdag.
Det er et bilde av meg der, fra da jeg var bitteliten, som er tatt i barnehagen. Jeg har alltid syntes om det bildet, for jeg er kledt i grønt og ligger på en grønn pute, og den dag i dag er det jo grønt som gjelder og jeg er egentlig litt fargefundamentalist.
Jeg husker ikke nå hvorfor jeg kommenterte det bildet, eller, jo, jeg ville skifte tema, vi holdt på å havne inn i "hva for mange kjerringer kan gjøre med en arbeisplass"-diskusjonen,
så jeg sa vel at det var et fint bilde, og pekte på barenbildet, for det synes jeg, men pappa sa at nei det bildet hadde de klaget på, for jeg så jo åndssvak ut og den førstefødte kunne jo ikke se åndssvak ut.
Jøss.
Og de ville ikke betale for bildene, de ville slett ikka ha dem, men da hadde den omreisende barnehagefotografen troppet opp hjemme hos dem og vært rasende, så da måtte de ta til takke med åndssvakebildene likevel.
Jøss.

1 kommentar:

Tenkerbell sa...

Aaaaahahahahahaaa!
Æ sa tel faren min en gang at han måtte ta ned et bilde for æ så så stygg ut på det og fikk følgende svar:
Ka stygg? Det e jo sånn du ser ut!

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...