ad: vent

Jeg er kanskje ikke av den tålmodigste typen. Det vil si, jeg kan godt drive med pirkarbeid der jeg ser for meg at jeg er ferdig om en to-tre år, men jeg liker ikke vente på avklaringer og beskjeder.
Nå har jeg det sånn med hele stokkholm/jøteborg-greia at jeg er på nippet til å drite i hele Stockholm, sånn at vi kan få pakket og kommet oss over og funnet oss et sted og bo og bare få avklart det. Innimellom håper jeg faktisk oppriktig på at jeg ikke kommer inn i Stockholm, så slipper jeg å ta Et Skjebnesvanger Valg. Og så slipper jeg å sitte på en skole i en av Sveriges storbyer og tenke Fanes æ skulle valgt den andre.
Jeg har sendt ut mailer til bekjentes bekjente for å spørre dem ut, og enda det er gått dagesvis, eller, nesten et døgn, sitter jeg enda her og venter på svar og får ikke avgjort noen ting.
Hvis Konstfack er marginalt bedre enn HDK, og det er lettere å finne bosted samt å orientere seg i Gøteborg...og vi bare kan sette igang...nei, nei jeg får jo bare vente.
Jeg kan vel ikke basere denne avgjørelsen på latskap.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hadde helt klart valgt Gøteborg, Nærmere kontinentet, nærmere Oslo, ligger i det hele "riktigere" plassert enn på den andre sia av kjølen, tror også at det er bedre klima på vestkysten av Sverige.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...