Motstandelig---

Nu bynn det å bli litt vanskelig på værkstedet. (Beklager, det bare kommer ut sånn hær, det får heller bare vær sånn til det gir sæ og bokmålet mitt kommer tilbake. Unnskyld.) Nu når æ lage ting, eller skal til å lage ting, blir æ stoppa av at æ skal jo snart hjæm. Fløtte tilbake. Alle tingan æ har laga må enten sages opp eller aller helst puttes i kasser, store tonge foreløpig ikke-eksisteranes kasser å fraktes, fløttes og orges nordover.
Da går futten litt ut av mæ. Kor skal æ gjør av alt æ har laga?
Nåkka har æ bynt å sage litt på allerede. Men det e verre med de tingan æ ikke har laga enda, for dæm blir ikke lagd, med mindre æ ser for mæ at æ får dæm ned i ei fyrstikkeska, å det e egentlig ikke nåkka levelig leveregel for en møbeldesigner. (Kunstnern i mæ produsere en del, enda. Men møbeldesignern mene at kunstnern kan jobbe korsomhelst, det e møbeldesignern som har leid værkstedet og har førstepri. Når dæm bynn sånn dær bynn æ å nynne og kik ut av vinduet.)
Søstersen mene æ bør bynn å sælge ting på internett. Men kordan fan gjør man det?
Æ e faktisk helt internettamatør, æ kan blogge å sende mail med å uten vedlegg, men dett er dett.
Æ trur dessuten at mye av det æ lage e såppas smalt at det ikke lar sæ sælge før fløttings.
Og. Så. E det næsten det viktigste. For en muligens fremtidig internettselgerske: (Torgkone:)
Æ blir nok nødt å bli litt flinkere å ta bilda av det æ gjør. Sånn hær går rætt og slætt ikke an:

lampeskjerm. mer lampeskjerm. gremgremgrem.



Men når æ kommer til billedtakinga, e æ rætt og slætt litt lei og umotivert.
Eller avogtil blir æ plutselig flink og gjør sånn hær:

Baderomshylle. Og da kan man jo tenke, da e det jo bare å ta like fint bilde hver gang? Jo, men det e så jævla mye styr. Æ har hadd me mæ kamerae på verkstedet hver dag i ei uka, uten å få tadd nåkka bedre bilde av de der lampan. Æ bare knipse litt halvmotivert.

Gud æ kjenne at bare å skriv om det gjør mæ helt matt. Æ må bare avslutte det hær inlægge. Boff.

5 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Kan ikke du ta kvitlampa med ut i en park? Æ trur den ses bedre hvis det bare e grønt rundt den å ikke masse bøss. Dessuten får du fresk luft å det e bra for alt!

frk. Figenschou sa...

æ trur nøytral bakgrunn e et absolutt møøøst. æ bare gidd ikke. dessuten bør æ åsså ha lys i dæm, for da e dæm kjæmpefin.

Tenkerbell sa...

Kan ikke du bare lag en sånn rosa-puff-blogg med auksjon? Det hadde vært en befrielse å sedd nokka anna enn gamle kjola, utbrukte væsker å anna drit på en sånn en! (Ja, æ vet, det e bare å lokk igjen vindue å ikke les dæm, men æ klar ikke!!! Det e en sykdom!)

einar sa...

En Etsy butikk kanskje? Og kjenner du ikke noen fotografer egentlig (med ordentlig utstyr)?

frk. Figenschou sa...

jo, men egentlig er jeg istand til å ta bildene selv. Jeg må jo bare gidde. Og jeg kan ikke arrangere sånn giveaway for det blir så pinlig når ingen vil ha tingene jeg lager.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...