oæ OÆ!

så gikk vi og kjøpte Gøteborgskart og begynte å snakke om å avlyse ferien i Gdansk og heller dra til Gøteborg og leite etter et sted og bo, og så fikk jeg mail fra konstfack om at de vil ha meg på intervju. Jeg hadde nesten glemt at jeg hadde sendt dem også en søknad.
Jeg holdt nesten på å sende dem en svarmail der jeg skrev, neitakk, jeg har jo kommet inn på HDK!, men så innså jeg at her må man gjøre hjemmeleksen sin og kanskje finne ut litt mer om de forskjellige skolene før man evt tar et valg. Nå kan det jo selvsagt være at valget tar seg selv, at jeg raller ivei på uforståelig nordnorsk eller eller ramler igjennom uansett, telefonintervju sant, ikke det letteste, og tenk om jeg orger og hjemmelekser ivei, og så sier alle at nei, tatt i betraktning at du holder på med det du gjør, så er nok konstfack best, og så kommer jeg ikke inn. Det er mange måter å se mørkt på det.

Jeg er veldig glad for at to veldig bra skoler synes det jeg gjør er interessant.
Jeg er veldig fornøyd nå.

4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Du er ettertrakta, sug på karamellen!

frk. Figenschou sa...

ja, mamma mener jeg bør ta betalt for å gå på skole. men hun har jo økonomoiutdanning da.

Bergljot sa...

Gratulerer igjen;-)

Tenkerbell sa...

Gratulere så mye :)

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...