en dårlig blogger som blogger bra, det er meg.

Jeg har blitt prissatt, og det prissetter jeg. Jeg har fått en premie eller pris eller sånn award av frifestligeBergljot. Og jeg blir virkelig glad av det, jeg tar meg i å lese mine egne (ja, mine egne) blogginnlegg på nytt og tenker ntjæh, den var ikke så verst den formuleringen der, og når tilogmed Bergljot synes jeg er flink, håh, og i det hele tatt.
Likevel fører denne premien til at jeg innser at jeg er en dårlig blogger. Det følger nemlig noen betingelser med denne premien, og de har jeg ikke tenkt å oppfylle. Deri ligger dårligheten. Jeg synes jeg skriver bra, men jeg er altså en dårlig blogger, sånn helhetlig sett. Jeg overser og avviser nettikette. Jeg er ikke så flink å linke til andre, jeg kommenterer ikke så mye, og jeg jubler for premier, men nekter å ta i mot på skikkelig vis. Jeg er ikke så opptatt av å få flere lesere, jeg synes antallet er absolutt passelig og overkommelig. Om jeg plutselig hadde hatt hundre lesere om dagen tror jeg jeg hadde følt meg på usikkert grunnlag og vurdert å legge ned. (Skjønt det hadde jeg nok ikke gjort, jeg har jo blogget i fem år nå og det er vel en grunn til det.)
Betingelsene er altså å fortelle syv ting om seg selv som er nytt, og gi prisen videre til syv bloggere jeg synes fortjener den.
Jeg får ikke til.
Jeg får ikke til å fortelle syv hittils ukjente ting om meg selv, det hadde vel forsåvidt vært interessant, hele denne bloggen er et forsøk på en balanse mellom det å virke personlig og det å egentlig holde litt avstand. Likevel. Har ikke lyst. Blir vel neppe så bra som Bergljot sin liste uansett. Og sende den videre til syv mennesker når jeg selv får sånne kvaler? Tør ikke!
Jeg kunne selvsagt sagt at her er syv stykker jeg synes fortjener prisen, men da blir det litt rart at jeg ikke bare gir dem den.

Det eneste dumme nå er at nå får jeg nok ikke flere sånn premier. Som jeg blir så glad (og forvirret) av. Teite frk Figenschou.

5 kommentarer:

Bergljot sa...

Ikke no' pålegg knytta til denne gjeve pokalen. Men skriv mer om korps, er du snill. Det er jo snart 17. mai!

frk. Figenschou sa...

hehe ja jeg skal se hva jeg kommer på.

Tenkerbell sa...

Jeg tror ikke man skal føle det som tvang å utføre taggerooo`en som følge prisen... Bare ta springfart å skit i hele greia å gå heller en tur ned på broa å fortell ka som skjer der i dag :) Å korps selvsagt, det e bestandig en vinner! Å så, siden æ har en usannsynlig teit kunde fra Bergen, hadde æ blidd gla hvis du kunne skrevve et innlegg om en koselig bergenser. Å så... Å så... Å så... Æ ser jo at det her blei verre enn det du skulle gjør for prisen, så sorry... Æ skal slutte, med en eneste gang.

Men du e en veldig flink blogger :)

frk. Figenschou sa...

i dag va det helt tomt under brua! Ei sjøstjærna å dett var dett. kanskje for at det hadde snedd nedi vanne å torsken syns det blei for kaldt.

æ trur faktisk æ har vorre borti flere usannsynlig teite bergensera enn hyggelige. Sånn i profesjonelle relasjona. Det e nok en tilfeldighet. Hvis ikke blir nok æ å du beskyldt for finnmarksrasisme ijænn.

Tenkerbell sa...

Pokker! Det va mi erfaring åsså når æ bodde i Bergen.
Men når sant skal sies har æ en sinnsykt hyggelig kunde fra Bergen (som fløtta te Vestfold fordi han ikke likte bergensera...) åsså e det han ufyselige. Halvt om halvt altså, egentlig ikke så gærn statistikk. Æ får vel si mæ fornøyd!

Dessuten så blir æ stadig vekk beskyldt for rasisme, både for det ene og det andre, selv om æ e hardnakka på at alle e lik frem tel at dæm har gjort nokka galt mot mæ, å da e dem i tilfelle dust uansett kor dæm e i fra. Nu e æ vel beskyldt for både det ene og det andre, så de her rasismebeskyldningan bit ikke på mæ lenger. Æ e jo tross alt meglern som forgifte leietagera, skriv ulovlige kontrakta, stjel pengan te folk og som egenhendig har ødelagt livet til ikke mindre enn 3 persona.

Nei, svarte, nu sett æ å blogge hos dæ igjen. Det e en uvane det her, æ skal slutte... Men det e så koselig å skriv på dialekt...

Ha det :)

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...