Planer faller i fisk

Nå skulle jeg egentlig dra å grave makk, ca femhundre stykker, men så styrtregnet det og også lynte og tordnet og selv om det ikke lengre bråker fra oven tror jeg makkene er veldig våte. Eller det gjør jo ingenting, for våtere skal de bli, men jeg tror det er litt gjørmete i makkgropa nå. Og enormt med mygg. Så den går ut. Til i morgen.

I morgen blir det fisketur. Jeg tror det blir endel mygg også. Forhåpentligvis også en fisk eller to, men det er slettes ikke sikkert ettersom jeg jo er den i familien som ikke får fisk. Det har jeg skrevet om før, og jeg gidder ikke linke til innlegget for jeg foranger av alle mine lesere at de har lest absoutt alt jeg har skrevet.
Det viktigste i morgen blir nok å få fler fisk enn den hemmelighetsfulle fotografen, og å ikke møte bjørn.

1 kommentar:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Men er det ikke greiere å finne mark når det har regna da? da kryper de jo opp av jorda og det er bare å plukke. Regner med du skal tenne myggbål og vifte med bjørkekvister, skitt fiske.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...