ting som jeg egentlig er lei av men som jeg likevel ikke har sluttet med

1. Alkohol. Ærlig talt tror jeg at jeg fint skulle klare meg uten, men da må muligens alle dere andre også slutte med det.
2. Internett. Internett er kjedelig! Jeg tror jeg kanskje har fått en overdose. Som jeg stadig fyller på.
3. Å ta bilder. Jeg tok masse bider med superkameraet mitt før men nå synes jeg at jeg har tatt bilde av det som er å ta bilde av. Tror jeg fikk litt prestasjonsangst. Hm. Denne stemmer ikke helt med overskriften, jeg har nesten sluttet helt.
4. Å stadig bli forkjølet. Pappa tror jeg blir forkjølet hele tiden fordi jeg har adhd, men det har jeg ikke. Dessuten hadde jeg glatt passert adhd-testen (å sitte helt i ro i et kvarter) om jeg bare hadde giddet.
5. Gråtereportasjene i lørdagsdagbladet.
6. Penger
7. Små, små leiligheter.
8. Fleisbokji.
9. Lister.

4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

He, he, du er i det selvransakende hjørnet, skjønner jeg. Blir man lettere forkjøla om man har adhd altså, hm visste jeg ikke.

frk. Figenschou sa...

visstnok.

Trine sa...

Ja, det er et sabla styr å holde på med ting man er lei av! Men det er jo gjerne sånn at ting går i bølger... (Litt som med retrotapeter og klær) Så hvis du bare holder på/fortsetter med det lenge nok; VIPS så liker du det igjen. Og DA er det plutselig ikke det spøtt kjedelig. Eller....?

frk. Figenschou sa...

ja.....jeg vekslet en stund på å gå lei av troika, stratos og center. Om du skjønner.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...