to do yadot -mer

I morgen drar jeg hjem.
Innen da må jeg pakke, vaske klær, vaske huset litt, gå ut med returflasker, returplast, returpapp, søpla, fikse julegaverest, finne ut av fastpristaxi, gjøre endel skolearbeid, kopiere kvitteringer, ta backup av maskinen, gå innom skolen og hente noen saker, gå å ta ut de trehundrekronene jeg har på kortet sånn at jeg tilsammen har nok til taxi siden flyet går syv, vaske kopper, sende en god del mailer, finne noen papirer, printe ut billetter
og her sitter jeg og ser Med Grimm&Gru eller Rock Wolf.
Hm. Hvorfor husker jeg at de gikk på skøyter? Det gjør de jo ikke.

Edit: eh, jo det gjør de jo!

Mer edit:
Det er morsommere å blogge en å juleforlateforberede. Pappa har sagt han skal betale taxi til meg, så jeg slipper å drasse på fotlenkekoffert gjennom snøskavlene i mørtna og skummelheten klokken fire i morgen tidlig. Det er deilig å være banet!
Nå er det ikke sikkert gaven kommer til sin rett ettersom jeg ikke har penger. Å legge ut for, mener jeg. Jeg har 56 kroner på det ene kortet, 200 på det andre, og 12 på det tredje. I forskjellige valutaer. Men mannen ga meg alt han hadde av kontanter før han forlot meg (...lurer på hvordan han kom seg hjem? ) så nå har jeg sammenrasket nok til taxi tror jeg. Bare at jeg ikke har fler penger på kontantkortet så jeg får ikke ringt dem. Og bestilt.
Jeg føler meg som søstera mi.
Hvilket betyr at det sannsynligvis ordner seg, sist gang vi tok fly sammen vaset hun rundt med feil billett og feil kode og totalimprovisert bagasjelapp fra flyselskapets side, og det gikk bra.
Skjønt nå ble jeg litt usikker på hvor lurt det er å stole på noen andres flaks.
Lurer på om jeg har reiseforsikring? Eller, det har jeg jo, men jeg vet ikke helt om den ble betalt da jeg betalte den, ettersom jeg muligens ikke hadde penger på kontoen.
Får man beskjed om sånt?

Det blir ikke kjøpemat på flyet i morgen, det er sikkert og visst. Men det pleier det jo ikke å bli heller. Bare jeg kommer meg hjem nå, så blir det bra.

3 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Mamy's home, now you can open the door, don't be afraid now, not any more. Mamy's home, I've brought for each one of you, strawberry coated with honey dew.
You and I can sing this song as noone can, listen to these words carefully. Before you all come running quickly to the door, be sure the only one you open for is meeeee.

Beklager, det bare rant ut..

God tur hjem!

Bergljot sa...

Håper du er kommet deg vel hjem;-) uansett mener jeg du må hatt bedre odds enn de som for eksempel er i London. Eller Brussel. Håper du får ei fin jul! Her for leden så jeg på et votteinnslag på Norge Rundt om samiske vottetradisjoner. Vinklingen var at vottene ikke bare skulle brukes til fest. Da tenkte jeg på deg og på et votteinnlegg du hadde for lenge siden. Når skal du forresten blogge om korps igjen? Det er veldig lenge siden du har gjort det nå. Hilsen Bergljot

frk. Figenschou sa...

hm, ja korps, kansje det ja! vi pleide jo å både spille julaften og førstedagen!

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...