terve!

Jo men jeg har jo vært i Helsinki. Studietur. Med båten. Det var gøy. Eller ikke så gøy når båten rullet sånn at man måtte holde seg våken for å holde seg fast i sengen, det var gøy på en veldig lite gøy måte.
Jeg hadde tenkt at jeg er litt ferdig med Helsinki, hva skal jeg der å reke etter, men nå som jeg har vært tilbake tenkte jeg at Helsinki er en fin by som jeg godt kan bo mer i.
En gang. Nå bor jeg jo i Stockholm og Taik kan jeg ikke gå på, heller Konstfack. Og Stockholm er også en fin by jeg kan tenke meg å bo i.

Nå skal jeg ha veiledning med en lærer som satt meg opp på veiledningstime ca to timer før båten gikk, og nå rett etter at jeg er på land igjen. Jeg har ikke særlig mye nytt å vise til, altså. Det sa jeg forsåvidt at jeg ikke kom til å ha, og det sa hun forsåvidt at jeg var nødt til. Jeg mer enn aner at hun er irritert fordi en annen lærer har lagt studietur midt i kurset hennes, men det kan jo ikke jeg fikse.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...