Klagebrevet

Jeg skrev et klagebrev i seks paragrafer jeg, en for hver ting jeg var misfornøyd med.
I morgest ringte de igjen og sa at telefonen var reparert, men jeg lot meg ikke lure så lett denne gangen. De insisterte, og sa at den hadde faktisk vært ferdig forrige gang også, men de hadde ikke kunnet finne den fordi den hadde feil nummer.
Fordi når jeg fikk ny telefon fordi den første nye telefonen ikke var så ny, blei det feil med kvitto og serienummer og dermed ble den sendt tilbake til butikken og dermed ble den sendt inn på nytt og dermed fikk den et nummer som ikke sto på reperasjonsreferansen min.

Jaha ja. Så jeg fro inn til Liljeholmstorget IGJEN igjen, hvilket også var en paragraf i klagebrevet mitt, masse helt unødvendige utlegg på å frese rundt i Stockholm med/uten telefoner. Og fikk gavekort på butikken på tohundre kroner, som ikke er helt tilferdsstillende, det er riktignok tyve kroner mer enn jeg har lagt ut på bane, men jeg har egentlig ikke lyst å bruke 200 kroner på elektronikk som går i stykker.
Men åkei da.

Nå har jeg telefon igjen!

4 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Hipp hurra og alle hjerter gleder seg (selvsagt med unntak av de hjertene som liker å lese om at Sverige er vanskelig med deg...)!

Tenkerbell sa...

Og så er jeg så glad for at du ikke har sånn dum skriv-ned-bokstavene-du-ser-i-firkanten (som sjelden eller aldri vil vise seg på første innlasting) at jeg like godt legger inn enda en kommentar!
(Makan til å skrive med utropstegn forresten, jeg skal roe meg ned, jeg lover!) (Fankern!)

frk. Figenschou sa...

tror hjemmeværingen gjør det godt, jeg

Tenkerbell sa...

Har Bjørn Kjos rotet bort både deg og bagasjen din eller er du stuck på en flyplass i snøkovet...? Jeg minns forresten å huske at du var omtrent like smurfehøy som meg og det er vel derfor mulig at du står fast i en snøskavle...? I alle tilfeller håper jeg du finner bokstavene igjen i god tid før julaften :)

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...