m-m-m

Det er nok helt sikkert iallefall ikke lov å sitt å blogge midt i en forelesning. Og iallefall ikke når forelesningen holdes av medstudenter. Nå er det bare litt medstudenter da, det er andre avdelinger som holder på (og på og på og på) om hva de har gjort de siste to ukene. I morgen er det vår tur.
Vi er ikke så nervøse for vår del lengre, dette er totalt o-fag.
Forelesningen er totalt o-fag. Vi sitter på benkene og vrir oss og dør bittelitt.
Høydepunktet i dag var da en gruppe studenter fikk et spørsmål etter forelesningen sin, læreren deres tok ordet og snakket i det som føltes som timesvis om sine egne arbeider, til en annen lærer sa, kan vi flytte fokuset tilbake til dine studenter? Hoho. Da frydet vi oss. Men nå må vi se på noen som omtrent ligger over mikrofonen og mumleleser noe han har på et ark som sannynligvis er arbeidet han har holdt på med de siste ukene. Kanskje på kinesisk. Litt vanskelig å si. Vi dør litt igjen. Særlig sidemannen min dør veldig akkurat nå.

Nei nå var det mye syting her. Når er det juleferie?

6 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha ha, synes jeg ser dere. Formidlingsevne burde være et sterkere fag på alle skoler. Mumle mumle, krølle arket...ikke bra.

paaskeharen sa...

Men hvis det er kjeedelig og man ikke får fravær bør man få gå hjem.

Tenkerbell sa...

Hvertøyeblikkstraks!!!

frk. Figenschou sa...

åh, man får fravær. Og man kan ikke gå hjem hver eneste dag.

paaskeharen sa...

Jaja. Har man fortsatt ofag så er det vel ikke annet å vente. Men kanskje det er noen gøye valgfag eller noe?

frk. Figenschou sa...

ja. etter jul.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...