jeg salggår

Ja men da har jeg vært på salg!
Dette er hva jeg har kjøpt: en flaske dusjsåpe.
Og punktumet etter setningen er et punktum. Jeg er ikke så flink å gå på salg, og ikke får man noen hjelpepoeng når man går på salg i nesten slutten av februar. Med mindre man er i størresle xxs eller xxl. Og det er ikke jeg, heldigvis.
Og så har jeg sovet med nakken i vreng så jeg kan nesten ikke bruke den til noe annet enn hodestativ. Hver gang jeg gikk forbi noe fint i dag var det sånn "oi, hva var det den så fi-....nei vettu hva, hvis jeg må snu på hodet nå for å se på den så kan det bare være". Dusjsåpen sto rett fremfor meg, derimot. Ingen problem!

Og så har naboen, velsigne henne, nå satt snoozinga si på tominuttersintervaller. Gi meg styrke sier jeg bare. Fra seks til syv er det med andre ord bare sovemuligheter i to minutter av gangen.
I de to minuttene ligger man bare og lytter og gråter.
Og i dag er det jo lørdag, og hun kom hjem fra byen sånn i firetiden tror jeg. Så hva hun hadde tenkt å klare klokken seks er meg et mysterium, hun sto iallefall ikke opp før i ellevetiden.
Jeg får vel bare rett og slett begynne å stå opp en time tidligere, det er jo stille og rolig på skolen den tiden.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...