Tilbakers!

I dag begynte skolen igjen. For min klasse. Kun min klasse faktisk, dørene oppføre seg som om det var søndag og skulle ha koder i alle ledd, kantina var stengt, resepsjonen var stengt, biblioteket var stengt, og verksteden var stengt. Lyset var rett nok på, men ellers var det ikke mye aktivitet. Bortsett fra oss da, som skulle ha presentasjon av arbeidet vi har lagt ned i juleferien. (den ferien som for alle andre på Konstfack slutter på søndag.)
Så gikk vi gjennom det vi hadde klart å kreste ut av oss mens vi var hjemreiste, fikk tilbakemeldinger og beskjeder om hva vi skal ha gjort til vi møtes på tirsdag.
Her ble det påpekt fra enkelte studenter at det forsåvidt var et problem at verkstedene ikke åpner før mandag. (De har ikke en stor pose med avkapp under pulten til situasjoner som denne, sånn som enkelte andre framseende individer).

Så vi stevner som vi levner, jeg liker jo å jobbe, og det gjør forsåvidt alle andre, kurset er bra, men det ligger nok å murrer i ryggmargen hos de fleste at en skole som er så viktig og faglig at man bare må jobbe absolutt hele tiden for det ER SÅ viktig å jobbe altså for man går jo på KONSTFACK! ikke nødvendigvis er det samme som god gammeldags dårlig organisering.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...