Mer oppsop

1. Det er for få felespillere og tröndere i livet mitt akkurat nå. Jeg har noen fjernfelespillere, men det kan se ut til at jeg har kvittet meg med alle tröndrere og det er trasig.

2. Vi har en nabo over gaten som alltid ser på tv. Vi ser nemlig tv-en hans fra vinduet vårt. (Vi har kikkert, han har kanaler). Uansett hvilken tid på dögnet der er, så står tv-en på. Avogtil er den avskrudd tidlig på morgenen, og et par dager i jula var den avskrudd midt på dagen, men alltid når man går på do på natta er tv-en på. Og stort sett når man står opp på morgenen.
Og i overigår da vi sto og så over mot leiligheta hans (for vi regner med det er en mann), så vi plutselig mannen selv! Som reiste seg fra bak en perienne! Og gikk over gulvet! Uten klär!
Vi hylte!

3. Nå har vi hatt saus til middag i tre dager på rad. the Stig har laget tomatsuppe etter oppskrift i bok, men egentlig er det nok en tomatsaus. I dag skal vi få suusi.

4. Jeg har fått byttet ut ett av kursene mine. Först, og det er så först som för jul, snakket jeg med Mannlig Professor om dette, ettersom kurset er lite faglig relevant for min retning innenfor dezign, og hans reaksjon var at om jeg ikke ville ta kurset, burde jeg absolutt ta det, og nå, etter å ha utsatt og utsatt det, snakket jeg med Kvinnelig Professor med Litt Mer Erfaring, og jeg hadde virkelig forberedt meg, men med den gang jeg sa at det ikke var faglig relevant var det helt greit. Det betyr at jeg bare skal ha ett eneste kurs för sommren som jeg ikke styrer selv. Det er til gjengjeld Drit, men det klarer jeg!

3 kommentarer:

Polly S Jones sa...

Du vil ha flere som meg altså? Jeg bor med en trønder. Er det bra nok?

frk. Figenschou sa...

så vidt jeg minnes er det riktignok en skarretrønder, men likefullt en kvalitetstrønder.

Polly S Jones sa...

når ho syns det er helt naturlig å ha en 1 & 1/2-liters colaflaske med noe noe blankt i på rommet sitt, kan ho klassifiseres som trønder tro jeg. Sjøl om ho viser litt for tydelige tegn på at ho ble født i bergen

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...