hm!

husker dere når vi var små og hvor utrolig fantastisk viktig det var å få lov til å blande solo og colo innimellom? I samme glass til sånn gulbrun brus som smakte nesten godt?
Jeg lurer på om man kan overføre prinsippet til øl og rødvin. Man har jo tross alt blitt voksen.

11 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja, det er jo bare å prøve. Rødvin og solo har jeg utforsket....spesielt. Ellers kan meddeles at ungene rundt her fortsatt synes det er stas å blanda solo og cola.

GLAMOULØSE HILDE sa...

Hei! Oppdaget akkurat bloggen din, og gleder meg til å oppdage mer. Herlig skrivestil du har! Men var vel ikke solo og cola man skulle blande som barn? Vi tok en liten dasj cola og toppet glasset med sitronbrus. For det ble PJOLTER. Og pjolter kan man fortsette med som voksen. Med andre ingredienser, da. Langt å foretrekke fremfor rødvin og øl. I samme glass, altså. Ublandet er rødvin å foretrekke. Alltid.

Kim S sa...

Det minner meg om at jeg i jula hadde spørreundersøkelse blant de i familien som er mye yngre enn meg; og INGEN hadde stukket hull i ei bruskork med en spiker, og latt brusen sprute inn i munnen - fra ganske lang avstand!

frk. Figenschou sa...

Aha! Haha! nei nå må jeg nesten begynne å legge ut om voksenbrus og ungdomstidens blandingsstandarder, men, nei, dat var sola og cola, alltid.
Regionale forskjeller, tydeligvis!

frk. Figenschou sa...

oi, kim, det har jeg gjort, en gang jeg var liten og ble med mamma på kontoret. Først spruta det utover hele kontoret da, som en fontene. Rødbrus.

Polly S Jones sa...

Å ja det går an! Putter du på sprit også, så får blandinga det fine navnet Embuscade. (men du må ha kvitvin altså. Så det var jo ikke helt svar på spørsmålet ditt. Det ble litt mer som om spørsmålet ditt var om det går an å blande cola og villa farris)
Men blandinga anbefales ikke. Eller jo, om du vil bli ordentlig full og ordentlig dårlig. (derav navnet)

frk. Figenschou sa...

jeg gjetter på at du har prøvd.

paaskeharen sa...

Rødvin + hvitvin = Rosè

Polly S Jones sa...

frk: godt jeg fortsatt kan overraske!
Men de andre her i huset har opplevd bakholdsangrep. Det henger en lapp på døra her som skal minne dem på det hver dag.

(regner med det ikke bare er et hint til meg)

Åshild sa...

Solo og vørterøl i blanding 2:1 var søndagsmiddagsdrikke i mitt barndomshjem. Øl og rødvin blandes ikke.

frk. Figenschou sa...

Solo og vørterøl! voi og voi. Det må prøves!

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...