jeg er moden

ikke på den måten at jeg har tenkt å slutte å syte altså. Det blir ikke aktuelt.
Mer på den måten at jeg til stadighet blir det fortalt av en kineser. Og ifølge Kinas regjering er de jo veldig mange og derfor en mer gyldig demokratisk enhet enn nordmenn, som jo ikke er så mange. Og sånn som jeg forstår det må jo det gjelds sjøl om vi går i samme klasse, som i dette tilfellet.
Men jeg er ikke helt sikker på hva hun mener, jeg mener, jeg er jo 32 og kan jo knappest kalles moden for alderen lengre. Skjønt jeg blir jo straks 33, det kan jo være det hun fanger opp.
Jeg vet ikke.
Sjøl er hun sånn der som er litt usikker og helst vil snakke én til én, og jeg skjønner jo både svensk og engelsk og har det mye lettere når folk snakker i munnen på hverandre og også når det blir gitt beskjeder, og jeg kan si ifra når det blir feil og når det blir unødvendig mye rot, og det kan jo ikke hun. Så hun kommer stadig bort og forteller meg at jeg er så moden. Og jeg blir stadig litt forvirret.

Mature. Kanskje hun mener nature? At jeg er så naturlig? Jeg er jo same...kanskje jeg har litt sus av vidde over meg. Stature? Skjønt da skal man vel helst være litt høyere enn gjennomsnittlig samehøy. Jeg er jo lavere enn tilogmed kinesere. Jeg vet ikke. Det er meg et mysterium. Men jeg oppfatter det som et kompliment, og tar det ukritisk til meg.
Nåh, tusen takk! Heh.

3 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Du mener du er moden ja, du som håner oss konkurrentene til B...?

Finn en annen IP-adresse, gi meg en stemme, så skal jeg vurdere å tilgi den uttalelsen...☺

frk. Figenschou sa...

jesus det var uelegant. alt for rask lesning av nominasjonslisten. jeg lover å gjøre opp for meg.

Elisabeth, innerst i veien sa...

☺☺

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...