bank bank bank? bank, bank?

Naboen vil så gjerne at vi står opp sammens. Hver dag, ukedag og helgedag. Ikke vet jeg helt hvorfor, vi har jo knappest mött hverandre, kun en eneste gang i heisen, og vi står jo opp i hver vår leilighet og holder på med hvert vårt, men det er altså likevel veldig viktig at vi gjör det samtidig.
Jeg er ikke overbegeistret over denne ordningen, särlig fordi naboen vil stå opp en time för jeg vil stå opp,
Hvilket vil si at den siste sovetimen min våkner jeg hvert syvende minutt av vekkerklokka hennes.
Eller ikke vekkerklokka da, det er det jo ingen som har lengre, alarmen på mobilen hennes.
Som hun ikke våkner av selv. Aldri.
Det er sikkert derfor hun skifter melodien så ofte tror jeg, og det er jo ganske lurt. Selv om det strengt tatt ikke virker.



Jeg får övd ganske mye på "vennlig banking i veggen", og bekymrer meg endel om det kommer like vennlig ut på hennes side av denne veggen. Det er absolutt ikke meningen at det skal väre "SE Å FÅ SLÅDD AV DEN DÄR JÄVLA ALARMEN SOM HAR ULT I FEM MINUTTA NU"-banking, det er ment som "du, nu må du våkne, å kan du slå av alarmen? den har gådd av hvert femte minutt siden klokka halv seks å det e nästen en time sia, så nu kommer du nok for seint til det du skulle räkke"-banking.



Jeg mener, man blir jo helt klart lei av at alarmen går hele tiden, men det er jo absolutt ikke hennes skyld hverken at noen bestemte seg for å lage veggene av musselin, alvetårer og doserglassfiligran, eller at hun faktisk ikke våkner.
Jeg bare håper vi ikke mötes noe mer i heisen for jeg forestiller meg at det kan bli litt ubekvemt.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...