Elektronikk. Nåtidens tuberkolose

Jeg er på mange måter ikke helt ferdig med inlegget for i går. Fortsatt oppgitt. Jaja. Menmen.

Nå funderer jeg helt seriøst på å kjøpe meg ny telefon. Jeg har jo ny telefon. Men den går i stykker bestandig, som nå foreksempel. Og da har jeg jo min forrige, som er min nåværende norske, men den er også litt i stykker. Man kan ikke snakke noe særlig i den. Så om noen hadde tenkt at vi skulle ha samtaler over telenettet i løpet av den neste måneden eller så, så går ikke det. Min norske er nå min svenske forresten, så jeg har ikke norsk mobil, og kan kun nås på det svenske nummeret.

Og nå er jeg jo så priviligert at jeg kan få telefonabonnement, etter et år i landet. Så da kanskje jeg skal ha mobil med abo og telefon som man får billig fordi man kjøper abo og gud for et styr. Hvorfor, HVORFOR kan ikke ting bare fungere?
i want phone


Men jeg har gjort en oppdagelse. Hvit støy! Jeg har innimellom følelsen av at jeg har over gjennomsnittet vanskelig for å finne roen og konsentrasjonen, men nå har jeg funnet en nettside som streamer hvit støy. Jeg bare setter på Static Radio på ganske høyt, og så sitter jeg der og leser. Eller skriver. Fungerer ganske bra. Den sjalter liksom ut Hodet som alltid vil inn og konversere når jeg forsøker å få noe gjort. Og kroppen som plutselig bare reiser seg enda jeg ville jo sitte her og lese.
Hm. Kanskje man kan få en telefon som spiller hvit støy? Da kjøper jeg.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...