tistill!

Da vr telefonen levert inn. Det skl ta tre uker. Når den er ferdig får jeg en sms, som jeg jo synes er en forferdelig dårlig løsning ettersom det jo er butikken som hr telefonen min. Hvilket jeg ikke gadd å påpeke. I tillegg er a-tasten på datmskinen min begynt å fuske, og det psser jo jævl dårlig ettersom jeg skriver tekst for tiden og hele tiden må gå tilbake i teksten og sjekke om aen kom med eller ikke.

Og en av de nye masterstudentene spiller musikk hele tiden, hvilket gjør t jeg må spille min white noise ganske høyt. Jævlig dårlig musikk også, stønnemusikk med disknttrommer, jeg får lyst å reise meg å herme etter ulyden så høyt jeg kan, men jeg er jo bittelitt høflig innstilt, men det sier jeg bare, det er ikke mye.

1 kommentar:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha, galskapen lenge leve. Har også opplevd at når bredbåndet er nede får man beskjed om å sende mail til kundeservice - ikke ringe - ja hurra.

Lykke til med a-ene.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...