Verkstedkurs

Nå har jeg hatt verkstedskurs med en pratsom tysker. Vi gikk igjennom alle maskinene, de har litt mer maskineri enn vi har...blant annet har de en hövel som kan konverteres til en avretter. Snaksens. Men stort sett er det det samme. Jeg synes likevel det er litt fint å få en slags profesjonell oppfriskning.
Verksmesteren var veldig overrasket over at jeg kom klokka ni da jeg hadde sagt jeg skulle komme. Etter at vi hadde gått igjennom alle maskinene med veldig veldig mye prat, gikk jeg inn på metallverkstedet. Jeg regna med jeg måtte avtale noe med han som var sjef der og. Men da han hadde hört at jeg hadde sveist og sånn för, sa han at jeg kunne bare bruke verkstedet...jeg kunne bare komme og spörre ham för jeg gjorde noe. Så det var jo ganske greit da.
Det som ikke er så greit er at verkstedet stenger klokken fire. Man kan ikke jobbe på ettermiddagen. Huff. Da...må jeg vel få meg et slags sosialt liv OGSÅ da. Det var ikke i planen. Jeg hadde jo tenkt å stå på verkstedet et halvt år. Hvem tenker på å spörre om sånt.

Nå må jeg ut i verden og få busskort. Först må jeg få en bekreftelse fra skolen på at det er helt greit for dem at jeg er i Helsinki. Så må jeg dra til et slags hovedskolekontor og vise dem den lappen. Så må jeg få en lapp fra dem at det er helt greit for dem at det er greit for UIAH at jeg er i Helsinki, og denne lappen må jeg ta med til hovedbanekontoret. Og så må jeg dra på en kiosk og fylle på kortet.
Ja og så må jeg stoppe og handle et liggeunderlag for jeg flytter inn i min umöbelerte hybel i morgen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

æ trudde du tok me dæ liggunderlag?

frk. Figenschou sa...

nei, de syns ä ikke ä kunne väre bekjent av å drasse me mä.
Ä har kjöpt sånn flöyelssäng som man får ont i ryggen av nu, ä gläde mä.

frk. Figenschou sa...

nei de syns å ikke å kunne våre bekjent av å drasse me må. Å har kjöpt s..ånn flöyelssång som man får ont i ryggen av, å glåde må.
Tulletastatur.

Rållserau sa...

Og så da? Hva skjer idag? Fortell fortell da!

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...