Hmmmm

Altså:
Ull krymper når det blir vasket på for varm temeratur. Jeg går ut i fra at denne regelen egentlig gjelder uavhengig av om ullen fortsatt henger fast på sauen, da hår jo er dødt. Det skjer liksom ingen nye prosesser når det faller av, eller hva?
Altså går jeg utifra at man rent teknisk kan krympe ullen mens den fortsatt er på sauen? Hvordan ser da det ut?
Og, det jeg egentlig lurte på, kan man på samme måte krympe hår?
Kan håret mitt krympe?
Fjær?

Og kan sau få møll?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det kan: saueullprodusentene går trange tider i møte med morgendagens klimaendringer, badmintonballen er egentlig en krympet ørn, mange av mine jevnaldrende har betydelig krympet hår.

Anonym sa...

Her i Sør-Varanger slår vi nok en gang til med avantgardekultur: I.L.Bølgen slår til turmarsj for single mennesker fra Brannsletta ned til alle store, sterke, hoftesmales hjemland, nemlig Bugøynes! Etterpå er det sauna hos Elsa Haldorsen.

frk. Figenschou sa...

jeg vil ha en bølgenspiller, sterk og stram og hoftesmal! Aj aj, Aj aj, ajajajajajaj.

frk. Figenschou sa...

Men dessuten, jeg får aldri svar på spörsmålene mine her om du skal forvandle hvert eneste et til et tulesåörsmål!
Utropstegn!

Anonym sa...

d som skjer når saueulla krympe, e at håran krølle sæ ækstra masse, dæffor blir en ullsokk liten, men også mye tjukkere når du kokvaske den. på samme måte ser d ut som du har kort hår når d egentli når ned til midt på låran. men æ vet ikke helt ka som skjer hvis man kokvaske menneskehår. du får klippe av litt og ta en test. vi høre gjerne om resultate

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...