Jeg trikker for tiden. Jeg vil ha kjört full runde med alle trikkene för jeg drar. Nå har jeg fire, tre syv og seksern.
I går kjörte jeg forbi et eldre ektepar. Hun hadde rullator, som hun gikk og trillet, og han gikk foran med et tau i rullatoren og hjalp til å trekke rullatoren så det ikke skulle bli så tungt for henne.
Jeg tenker at akkurat noe sånt kunne også bestefar ha funnet på.
Jeg husker da han var på Eldresenteret, og jeg trillet ham i rulletol en tur i byen når väret var bra. Av en eller annen grunn sa han alltid nei når jeg spurte om vi skulle ta en tur i byen, og det syntes jeg var så pusig, for jeg visste jo hvor godt han likte å väre i sentrum og treffe folk. Men etter en stund skjönte jeg at han ikke ville at jeg skulle slite ut armene mine på å dytte ham opp den ikke akkurat bratte bakken mellom nedre del av kvartalene og Eldresenteret. Så da kom vi oss jo ut da, men når vi skulle hjem STAKET han seg opp bakken med stokken.
Hehe.


Da jeg var ferdig med trikkerunden tok jeg bussen hjem. En litt annen buss en jeg tar fra skolen. Men hva ser jeg?
I akkurat samme kryss, til akkurat samme tid, står 70T-bussen med en fortvilet sjåför som ikke skjönner hvorfor bussen ikke vil gå, men bare sier örn örn fputt fputt fputt.
Hva kan det komme av? Det er helt slett akkurat der, den vil bare ikke starte igjen etter å ha stoppet for rödt lys i krysset Kirkonkyläntie-Tapaninkyläntie.

2 kommentarer:

Anonym sa...

I dag er det championseleaguefinale, og da er det mulig jeg også trikker litt. Full runde? Ikke umulig. Og du har ved flere anledninger grunngitt hvorfor vi ikke skal stoppe for rødt lys, det kan jo tenkes vi ikke kommer videre. Heldigvis er vi forskånet for denlags mekaniske innretninger her oppe.

Fru Skurk sa...

For en fin gammel mann!

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...