Sur

I dag er jeg sur, først fordi de har skrapet veiene og så har det snødd så det er saltomortaleglatt veldig veldig mange plasser men man vet jo ikke hvor for det ligger likedan sne oppå overalt.
Så er jeg sur fordi jeg holdt på å bli overkjørt i forgjengerfeltet, men heldigvis kræsja ingen biler denne gangen. Så er jeg sur fordi ingen biler gidder å bruke blinklys hvis den andre som bruker veisystemet er gående, sånn at jeg aldri får noe forvarsel før de brekker bilen over mot der jeg skal over veien.
Så er jeg sur fordi jeg fant en bilnøyel, og nå må jeg, av min pure hjertenshøflighet eller hva det er Solveig kaller det ordet jeg aldri husker, orge den ned på politikammerset og sette notis i avisen og kan de ikke bare ta vare på nøylene sine istedetfor å legge dem rundt omkring i sneen der jeg GÅR?

Og så kom jeg på en gang jeg hadde mistet nøylene til sykkelen min og ringte politiet og ble satt over til en ung, bestemt mann med søringdialekt, som sa han skulle lete etter dem. jeg hørte han trakk ut en skuff, rota igjennom den, og så kom han tilbake på linja og sa "SØKET var NEGATIVT." og da ble jeg litt lattermild og det ble jeg nå også.

Og så kom jeg på en annen gang jeg mistet noe som politet måtte hjlpe til med, og det var da vi mista Olav på fjellet, og det var slettes ikke gøy, men vi fant ham jo igjen og det var veldig fint, og det er jeg også litt glad for.

4 kommentarer:

solveig sa...

hjertedannelse. også en fin ting.

paaskeharen sa...

Herlig med sånne tjenesteuttrykk. Denne politien må ha en fortid i forsvaret.

frk. Figenschou sa...

eller fremtid

paaskeharen sa...

Eller kanskje særlig fremtid:)

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...