endag, todag, tredag. Hår og sau, og hund.

Er det søndag? Jeg går helt i surr. Men det er vel et sommertegn.
I dag er det vaskedagen, i går var det maitokoskidagen, komplett med tre måneder gammel hundevalp. Hun var veldig søt, men the Stig prøvde å avlive henne ved å kaste vedkubbe i ansiktet på henne. Reaksjonene var kanskje ikke helt utviklet enda. De ble veldig flaue begge to.

Jeg klippet jo altså luggen i overigår, og også i går var det strålende, men det er noe med det at når frisører insisterer på å slette ut håret helt, altså, plaskevått og utgredd, sånn at jeg har helt slett hår, noe jeg med min sauemanke aldri har ellers, og så klipper meg kjempefin på håret, så er det nå engang sånn at jeg er finest med plaskvått hår, for når sauen vender tilbake er det ikke sikkert at den klippen som er gjort, er relevant. Det er rett og slett litt vanskelig for meg å følge opp, jeg foretrekker å møte folk med relativt tørt hår og i de tilhørende situasjoner. Nå er jeg kjempefin for eksempel etter en time i styrtregn eller i et badebasseng. (Men da er jeg til gjengjeld den fineste av alle)
I Bergen hadde jeg en frisør som alltid klippet håret mitt mens det var helt tørt, det synes jeg var ganske lurt. Hun hadde krøller selv.

Nå har jeg en høyrelugg som er bitteliten og en venstrelugg som er større, et kverv imellom, et hakk på midten og noen fjoner som jeg ikke er sikker på om egentlig er mine overhodet, istedet for den ene fin luggen jeg kom hjem med i går.

Sukk. Det er nå noe med dette jordiske.

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Å, jeg kjenner meg igjen med den ulla. Mitt hår shwunger mot venstre. Derfor angrer jeg hver gang jeg har klippet meg kort. Det står rett ut på venstre side og ligger klistra på høyre side av skallen, som jeg står i konstant sidevind. Min dypeste medfølelse, ta med en sprayflaske med vann i sekken og spray litt diskret ved hver anledning. ☺

frk. Figenschou sa...

tror likegjerne jeg forsøker å få dyppa hodet i en bekk i ny og ne

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...