Nå blogger jeg to ganger på en dag og det er i ren forbauselse. Det er sånn bynett her, tilgjengelig nett om man bare betaler pr kredittkort eller sms. Og det har jeg ikke gjort. Men jeg kommer inn på bloggen min. Og bare der.

Det er ikke helt til å forstå, men det er jo kjekt.

Jeg har altså truffet klassen min, som virker som en hyggelig gjeng. Det er en ganske intenæsjnl gjeng, finner og kroater og englendere og svensker og thailendere og kinesere og nordmenn og voi og voi. Det vil si, det er ofte bare en fra hver land da. Men til sammen blir vi jo mange. Thailenderen og kineseren er veldig søte. De snakker engelsk, meh i nahkker ennesk hånn hel, så de kommer ofte løpende med små små skritt bort til meg for å få gjentatt beskjeder som de ikke har skjønt noe av. Jeg vet ikke hvorfor de har utsett seg akkurat meg som tolk, men kanskje fordi jeg er nesten like lav som de er, og de snakker kjempelavt, så høye folk hører kanskje ikke hva de sier. De har en rar vane, hvis man ikke hører, eller egentlig skjønner, hva de sier, så gjentar de det, litt lavere, men kommer litt nærmere. Til de står to millimeter fra deg og mimer.

Her i leiligheten begynner vi å komme i orden. Vi har litt vasking igjen, det var ikke vasket da vi flyttet inn, tilogmed var bare koppene satt skitne inn i skapene, hu hei, men nå er vi nesten i mål på vaskefronten.
Vi undrer oss imidlertid storligen over pakkingen vår. Noe har gått skeis en plass. Hvor er brødristeren, mummikoppene, tekoppene, stavmikseren, kaffefilterholderen og fruktfatet? Hvorfor har vi tatt med fire ulltepper, konvolutter, brukt fotopapir, og ca 20 tegneserieblader?
Jeg tror en eske står et sted og en annen eske skulle stått der i stedet.

6 kommentarer:

yrg sa...

trasig uten mummikopp!!! ellers høres d ut som dokker sånn litt kose dokker:) lykke til videre på skoln Silje... og hils gubben:) ka skal han fylle dagan med?

Elisabeth, innerst i veien sa...

Kjekt med rapport fra det store utland og godt du fant tilbake til det norske språk. Sånn snikinnføring av ä som i forrige innlegg er en uting....Jeg støtter teorien din om forbytting av esker...eller så dukker mumminkoppene opp en vakker dag....Selv rota jeg bort alle trusene mine på en flyttetokt en gang, måtte kjøpe nye. Og plutselig dukka alle 60 opp igjen, gitt.

mymlen og my sa...

Det var godt dere er kommet fram.Kommer nok i orden etterhvert. Det blir spennende å følge med hvordan det går på skole og i storbyen. Lykke til
Hilsen Mymlen.

Kjøp deg noen nye Mummikopper, det må man ha, et must.

frk. Figenschou sa...

men nå har vi egentlig alle vi vil ha...vi får vente på noen spenstige sesongkopper.

Tante sa...

Må jeg spørre hvor hun har plassert seg sånn ut i det Stockholmske? Østermalm?

frk. Figenschou sa...

søderomsøder og litt vester om der igjen, hägersten!

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...