Vær!

I dag er det sommerkjoledag! Voi og voi, det er ikke ofte. Desverre er dette en sånn dag da jeg har en milliard ting å gjøre innendørs, men litt fintrøing og finsitting må det da bli tid til.
Det har i grunnen vært en fin sommer, sånn værmessig. Jeg mener, jeg kom over vottene mine da jeg drev og pakket her, og da slo det meg at de har jeg ikke brukt i det hele tatt i sommer, og ikke lue, og ikke longs.

Jeg glemte joggeskoene mine ute i går, jeg hadde vært og trødd i myra med dem. Og så styrtregnet det jo selvsagt. Og det var jo fint, for da ble de vasket, men nå er de våte. Jeg har satt dem i sola og tenker at de tørker vel til i morgen.
I morgen legger jeg ut på dezignturné med god kollega og venn, (sevetti-inari-ivalo-kittilä-levi-pajala-jokkmokk-kiruna-hætta-karasjok-tana-varangerbotn-kirkenes) og da kan det være at jeg ikke blogger så mye, jeg vet ikke, jeg skal nemlig blogge på en annen blogg. Jeg kunne jo linket til den da, men der står jeg fram med mitt fulle navn og jeg liker å tro jeg er en slags anonym her. Det er jeg jo ikke, jeg vet jo det, så vi får se.

2 kommentarer:

mymlen og my sa...

Nå må du huske på å stikke innom butikken i Inari og kjøpe deg en kose laks. God tur.

Hilsen Mymlen og My

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg har kanskje ikke nevnt at vi var veldig heldige med været på Finnmarksferien i år? God temp og lue og votter lå urørt i kofferten. Til og med ullundertøyet lå stille. God tur på turne.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...