Fremover!

Mitt livs lys og hjertes ledestjerne har tatt seg en tur midtlands, god sønn som han er.
Jeg er ikke fullt så god sønn, og blir her og holder fortet. Dessuten skal jeg straks ut på en dezignturné, så jeg rekker rett og slett ikke. Det blir på søndag. Før søndag skal jeg forberede den der turneen, jobbe litt med en utstilling, gå i den lille garasjen og gjøre noe fornuftig på pakkefronten, noe som er litt vanskelig all den tid jeg ikke vet om vi kommer til å kjøre i egen bil eller forsøker å lure Posten Brigg til å ta lasset, og helst, aller helst, komme meg på elva.
Ingen overambisøs plan.
Ja, og så må jeg, jeg vet ikke, forberede meg på å flytte til et annet land. Jeg er ikke helt sikker på hva som inngår der, ha oversikt over papirene mine eller noe sånt.

Jeg er kanskje mest stressa for pakkinga. Det er kun kort tid fra hjemkomst fra strålende vellyket dezignturne til abfahrt til det nye landet, så det bør jo pakkes litt før vi kommer inn i perioden Kun Kort Tid, men det er forskjell på å pakke for bil og på å pakke for små a4kasser som later som om de ikke er et flyttelass.
Uansett, om vi ikke vil ha jordslag, råte og mugg i eiendelene, må det som består av tekstil og papir og som ikke skal være med på lasset, flyttes ut av garasje og over til kvist.
Så der er plenty av oppheng til småfingrene.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...