KLØKT i Kiruna

Eller i KIRUNA ettersom kløkt ikke er en forkortelse det heller. Men navnet på prosjektet som har ført meg hit. De siste dagene har vi tilbrakt i Jokkmokk.
Jeg tror jeg skal flytte dit. Jeg synes iallefall Jokkmokk er utrolig sjarmerende, og man kan få et hus for 300.000. Svenske. Er det noe å spekulere på?
Vi farter jo rundt i nordverdnen og kikker på samisk arkitektur, sånn grovt fortalt. Da er det mye spennende i Jokkmokk, skjønt det beste er jo å også snakke med folk, ikke bare å stå i hagen deres å ta bilder som en annen hodemåler. Folk er veldig skeptiske helt til kompisen min nevner at slekta hans er fra Masi. Da løsner det. Figenschou er liksom ikke et så overvettes samisk navn.

Nå er vi i Kiruna på det fineste hotellrommet på hotellet, for de hadde bare ett igjen. Hurra! Desverre er det vanvittig tidlig utsjekk og vi kom jo seint hit, og desverre er restauranten stengt en time før tiden og jeg har nesten føling, og jeg må følge opp den andre bloggen som er på engelsk og på ingen måte så fri i formen som denne, men jeg føler likevel at alt er på plussiden.

mvh frk.

1 kommentar:

A sa...

Åh, så kjekt at det er fleire som har det kjekt i dag! Eg koblar Jokkmokk mest med eit kjøkkenbord frå Ikea, men det seier vel mest om meg :-)

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...