Bylørdag

Nå begynner jeg å bo i Stokkeholmen mer på ordentlig, på den måten at jeg bor her sånn som man bor i by og ikke sånn som man bor når man tilfeldigvis er feilplassert og ikke i Kirkenes.
Det er ganske bra.
I dag har vi vært på en bruktbutikk ved Telefåånplan og kjøpt oss den stolen vi trenger fordi det ikke er plass til to i sofaen- eller ok det er plass til to i sofaen men innimellom har man lyst til å bruke den som sofa, altså være flat i den, og da må den andre stå.
Så stol altså. Rød stol til å sitte i. Mens den andre ligger. Han der fotografen refererer hele tiden til meg som den andre, men selv om vi har stol nå kan det jo være at det er jeg som vil være flat og da må han sitte i stolen. Tenkte jeg hemmelighetsfullt mens vi gikk hjem. Nå har han imidlertid straks annektert hele stolen til kontorstol, så dette fungerte dårlig.

Og så gikk vi på en til bruktbutikk! Først bar vi hjem stolen, så snudde vi og gikk ut igjen og gikk til Midtsommerkransen. På bruktbutikken der. Og der kjøpte vi en stk fin men slitt boks, en stk liten boks, en stk espressokanne, en stk fin muligens ildfast form men hvordan finner man egentlig ut av det, en melkemugge, en stk vinkel, nitti grader. Men det beste var at vi var i kjelleren der i nesten timesvis og sa SE DER! og OG SE DER! og SE PÅ DEN! og det var sånn en bra byting å gjøre.
Og da vi kom hjem viste det seg at espressokannen besto av sikkert 80 deler med skrivemaskinskrevne instrukser på tysk, et stk skikkelig mannete kjøkkenutstyr med andre ord, så lykken er stor i hjemmet nå.

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Uææææ, jeg hadde tissa på meg av skrekk. Jeg er ikke så tøff når det gjelder hunder. Kanskje det var luhkka'n din som skremt'n? Ikke, ikke gøy.

frk. Figenschou sa...

HER har du valgt å kommentere på hundeinnlegget! Det var kreativt!

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...