Ooooog....moteblogg!




nå holdt jeg på å glemme det igjen! Her er motebloggingen!
Selv om jeg plutselig kom på at jeg skulle ta bilder og det bare er med telefonen, er jeg tross alt i en skog og hvor gjennomført er ikke det!

Ok bilde en: 1, mener jeg:
Mørk grå luhkka og svarte eller var det grå? Grå bukser fra cheap monday (tre for 1200, ikke kvantumsrabatt men fordi jeg marsjerte inn og kjøpte tre bukser og marsjerte ut og da hadde jeg betalt 1200)

bilde to, det under altså, legg merke til votten med østsamisk vottemønster, heia skoltene, nå er jeg jo vanlig kjedelig nordsame sjøl, men jeg tror kanskje det finnes flere skoltevotter i Norge enn hva det finns av østsamer.
Hva heter det...legg merke til den fiffige detaljen! Som viser at dette er en luhkka, ikke fra Sør-Varanger, men fra ca sånn Kåfjord eller et annet sjøsamisk område! Spennende!

Desverre blir det ikke noe bilde av lipgloss eller lignende, dere får nøye dere med skogen.

5 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

☺ Takk for den.

A sa...

Dette er til dels hysterisk :-)

Bergljot sa...

Flotte votter. Sånne vil jeg også ha. Kjedelig nordsame, du? Nei frk. F, kjedelig er du ikke.

frk. Figenschou sa...

oi for noen kommentarer dere kommer med i dag!

Tenkerbell sa...

Hohoho, æ e særs misunnelig på de autentiske klærne dine, for sånne kan ikke æ bruk (jo, det kan æ sikkert, men æ har ikke sånne klær så da kan æ jo ikke det) å hvis æ hadde brukt sånne hadde kanskje ikke søringan flirt så mye av at æ e lav, for da hadde det liksom vært greit! Videre veldig imponert av skog medt i Stockholm, det hadde æ ikke trudd, selv om æ vet at det e skog i Oslo, hadde æ ikke trudd dæm skulle ha det i Stockholm kor det e Stureplan, å babes å narkotika (ref: Bøkerne te Jens Lapidus).

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...