smzk

Jo det var jo denne motebloggingen jeg har lovet. Jeg kom på det på vei til skolen så jeg har tatt en masse bilder i skogen. Jeg må bare laste dem opp på maskinen. Og lage innlegget. Men jeg er jo halvveis da. Eller kanskje kvartveis iallefall.
Så fremover går det.

Har jeg sagt at vi har veranda? Vi har veranda. Ikke at det har noe med innlegget forøvrig å gjøre. Jeg tenkte bare jeg skulle nevne det. Eller er det balkong? Terasse er det vel ikke, siden vi bor i sjette, men kanskje det er en altan? Gud vet. Ja nettopp han. Ettersom vi er så høyt oppe, mener jeg.
Iallefall kan vi sitte ute og drikke kaffen, om vi ikke er for mange. Og vi er jo bare to, så det går fint. (Pluss evt gud da.)
Og så har vi walk-in-closet, bortsett fra at man ikke kan valke inn i det, for et sted må jo skoene stå, men det har iallefall en dør som ikke er en skapdør.
Så litt luksuriøst er det jo her.
Ja, og så sånn hull i døra. Ikke kattedør, men til posten. Den kommer helt inn i huset! Stakkars postmannen. Skjønt hun tar jo sikkert heisen opp og går ned. Og putter post inn i alle de små, små hullene.
Her en dag stakk jeg av med vaskebøtta til hun som vasker trappene, og heisen, siden den i grunn brukes mest. Og det var sånn jeg stakk av med den, jeg sto bare oppe i sjette og hentet opp heisen, og der kom bøtta opp heisen og en masse roping opp trappegangen. Det var jo ikke min feil så vi er ikke uvenner.
Om heisen ikke kommer, men kommer litt senere, har det med den gale mannen å gjøre, og nei men han får jeg heller skrive om en annen gang.

mvh.

2 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Jeg har lært følgende (som eiendomsmegler som stadig vekk må skrive litt om slike ting):
Terrasse er under en halvmeter over bakken, veranda kan være hur høyt som helst over bakken men det som altså skiller en veranda fra en balkong er at balkongen ikke har støttebein i bakken, men det har altså verandaen. Altan trodde jeg var et ord vi bare brukte nordpå, og det dermed beskrev en eller annen kald og forblåst uteplass, men så sa Gartneren altan for noen dager siden (to uker kanskje?) men så glemte jeg å spørre, så det vet jeg ikke. Men altan er et fint ord å si, så det hadde vært greit å vite hva man bruker det om, og om det kanskje likevel er et nording-ord som Gartneren kanskje har plukket opp gjennom samvær med meg? Det kan jo godt hende at han har begynt å låne ord, og det er forsåvidt helt i orden, for jeg har stort sett alt for mange av dem. Som nå, hvor jeg nesten har gjesteblogget et helt innlegg i kommentarfeltet igjen. Unnskyld du...

For øvrig imponert av at du er i skogen og moteblogger; veldig kreativt!

frk. Figenschou sa...

Jeg LIKER når du gjesteblogger!

Jeg har ikke veranda. støttebein opp til sjette etasje er vel ikke det beste.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...