Gud hjelpe meg!

Jeg har blitt angrepet av en hund i dag!
Jeg gjentar: !
Jeg var bare helt rolig og fredelig på vei bort til skolen, jeg gikk nedover veien, forbi en bobil, forbi nøkkelbutikken, forbi en dame med en hund som bæsja, videre mot skolen, men ikke langt, kun noen centimetre videre kom jeg før jeg hørte GRRRRROOOAAAARRRR!!!! nesten helt inne i øret mitt og der skal det jo ikke være sånne lyder, så jeg snudde meg, og dere vet hvordan ting fungerer når man plutselig blir redd; alt går med ett i saaaakte fiiilm, og der kun kanskje ti cm fra ansiktet mitt var hunden og særlig tennene dens.
Særlig tennene dens var fryktelig nært både halsen og ansiktet mitt.
Det kan ha vært tredve cm unna, jeg skal innrømme det. Men det var uansett alt for nært for hverken lykke eller glede.
Heldigvis var det jo også en eier involvert og hun røska i lenka og la hunden rett i bakken og brølte Hva fan gjör'u?!?! til hunden. Jeg tror nesten hun var like overrasket som meg, så jeg vet ikke egentlig helt hva som skjedde. Jeg gikk jo bare videre, som jeg vel etterhvert må si at jeg pleier når jeg blir angrepet av veldig store hunder- jeg fikk jo en rottweiler i magen utenfor en kinarestaurant på Hamar for en tolv-tretten år siden.
Og nettopp derfor er jeg egentlig litt redd fremmede hunder og dette var skummelt nok i seg selv men nå er jeg jo i utgangspunktet redd for hunder og hadde ganske høy puls og mye adrenalin da jeg kom fram til skolen.

Og så var det ikke en sjel der! Her hadde jeg løpt rundt hele morgenen og blitt angrepet av hunder og så var det ingen å fortelle det til!
Kun lenge etter dukket det noen opp og det var ikke tilfredsstillende i det hele tatt.
Men jeg tror ærlig talt at hvis det hadde vært noen på klasserommet da jeg kom, ville jeg nok bare begynt å gråte. For jeg ble veldig, veldig redd.

Da jeg gikk hjem fra skolen var det blitt mørkt, og plutselig hørte jeg en hund som løp rundt bak meg og da ble jeg veldig, veldig, veldig redd enda jeg hadde en 17tommers samekniv i veska.
Men kanskje det var en jogger.
Men kanskje det var en hund.
Men kanskje det bare var en jogger.
Men det kan ha vært en hund.

Syns ikke noe om dette jeg.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...