Fellesferie dag to

Det er fantastisk staselig å bare gå rundt. Eller, først er det fantastisk staselig å ta trikken til endeholdeplasen og så bare gå og gå.
Alle byer har punkter som faller sammen. Man legger av gårde med trikk, kjører forbi et sted man har vært i Rovaniemi, går fra Alvik i Stockholm, er to sekunder i Berlin, går gjennom et boligfelt i Helsinki. Ser på en bygning i London. Og slikt. Høsten høster i vei og det er by og park og stas og kjøpelunsj.

The Stig har en lei tendens til å bryte ut i lange tirader på rinkebysvensk. Jeg har en lei tendens til å bli ufattelig pinlig berørt av nevnte tendens. The Stig drev med det samme i Bergen, men den gang på breiflabb-bergensk. Hadde han bare holdt seg til bergensk, men neida, det er innvandrersvensk det går i. Midt i negerflokken på t-banestoppet, der legger han i vei.
Vi har øvd litt på dette i dag. På ikke å gjøre det altså, men han har ingen kontroll.
(jeg får jo ikke skrive om ham i bloggen, siden "jeg alltid framstiller ham som totalt idiot")
(jeg skriver for eksempel ikke om at han i går kjøpte en bok til meg som jeg ønsket meg i julegave, fordi bare fordi, eller at han akkurat nå har gått helt til Telefonplan for å kjøpe pizza til oss mens jeg sitter i hulens varme rede og blogger og mollkoser meg)

Pizza til middag ja, det er vel ferien sin!

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...