observasjoner fra julemarked

I tillegg til gruppen a) folk som stopper for å si at sakene mine er fine og for å slå av en prat, og gruppen b) folk som stopper for å si at sakene mine er fine og for å kjøpe dem, den forholdsvis store gruppen c) folk som vi kjøpe plakatene til han bak bordet ved siden av og derfor står i kø foran mitt bord og sperrer for gruppene a) og b), den forholdsvis lille gruppen d) gamle menn som virker opprørte over at det går an å selge noe sånt, har vi også gruppen e) totalt uventede kommentarer:
Mann: Så fine disse er (holder i en knagg) Jeg: Takk! Den der koster trehundre kroner. Mann: (indignert) Jeg ville bare si at den var fin!
Kvinne: Så fine! .....Er det flygplan?
Mann, roper hånlig smilende, i det han går forbi: dom ser lite hemmagjorde ut!
Mann: These are SO cool! Forresten så er jeg en sikh, jeg er fra England, jeg har tenkt å starte en verdensrevolusjon. Får jeg adde deg på facebook?
Mann: Er du same? jeg har en venn som er same (wow! WELL spotted!)
Gutt, ca fem: dom påminnar om Titanic!
Americanerinne: du går første året, eller hva?

5 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Er det lov å le? Fantastisk gruppert og oppsummert.

frk. Figenschou sa...

det er ALLTID lov å le!

Tenkerbell sa...

Jeg syntes det var helt grusomt når jeg måtte lage noe på barneskolen og gledet meg storveies idet jeg krøp oppover i skolen og dermed slapp å være kreativ. Jeg er udelt imponert av at du både lager fine kreative ting OG står rakrygget og tar i mot tilbakemeldinger! Kudos!!! :)

paaskeharen sa...

Jeg håper du addet han sikhen. Hadde jeg vøri på feisen så skulle jeg addet ham selv.

frk. Figenschou sa...

klart! fleisbokji er til for sånt!

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...