Gi seg nei det blir ikke aktuellt

Fortsatt ikke noe nytt på dopapirfronten.
Jeg begynner å føle meg litt latterlig. Jeg skjønner ikke at de ANDRE ikke føler seg mer latterlige. Hva er det med dem? Hvorfor kjøper de ikke bare dopapir?

Nå har jeg forresten hatt finskeksamen. Jeg tror det gikk ganske bra, jeg klarte ikke å sette månedene inn i riktig rekkefølge, og så klarte jeg heller ikke å si Unnskyld meg, kan De fortelle meg hvor jeg kan finne den organiske teen?
Men på muntligdelen var læreren min veldig fornøyd så nå kan jeg misforstå på finsk.
Jeg improviserer med de få grammatikalske sprellene jeg kan til klassen min. Det slår skikkelig an. I dag har det vært ganske fint på skolen, faktisk.

Er det forresten noen glupinger der ute som kan fortelle meg hvorfor alle nettleserene mine har gått gaiken? Først sluttet opera å fungere, og den klarer jeg ikke reinstallere, så gikk eksplårer til fanes, selv om den faktisk virker akkurat nå, og det er jo bra, for Firefox ga nettopp opp.
Alle de der messenger og skype og gmailnotifier kjører, men om jeg forsøker åpne et vindu blir det bare Svarer ikke.
Kan de fattige begripe?

1 kommentar:

A sa...

Dopapirkrig kan være ganske interessant. Kjæresten holder på med en slik overfor flatmate'n sin nå, men tror krigen akkurat gikk dukken siden jeg gikk lei av do uten papir og kjøpte to store pakker papir. Han har ikke kommentert noe om det ennå, kanskje han tror det er flatmate'n som har myglet og blitt nødt til å bite i gresset?

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...