snrrrrk

Nå kom våren.
Og der kom jaggumeg pollensesongen også.
Bra jeg tok med meg hele tre allergitabletter da.
Men i overogår spiste jeg faktisk et eple og det gikk helt fint, for det samme gjorde jeg i overioverigår. Det ble jeg veldig glad for.
Jeg lurer på om dyr får kan være allergiske. Og da mener jeg ikke sånn som at hunder ikke sakl spise sjokolade eller kvele seg på kyllingben. Men mer Hund med høysnue? Eller for eksempel en and som er allergisk mot hunder? Er det noen som har hørt en and nyse?
Hhmmmm...da får de nok snørr i øynene stakkars.

4 kommentarer:

ringringring sa...

Da jeg var liten trodde jeg at når det stod "Katt gis bort grunnet allergi", da var det katten som var allergisk. Hunder kan iallfall være allergiske, jeg leste om en sånn ekkel kinesisk nakenhund som ikke tålte noenting. Det er forresten veldig lurt med allergisprøyte, aldri mer tabletter på meg!

solveig sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
solveig sa...

Uff, der sier du noe. Det er jo snart pollensesong, og jeg har ikke råd til å kjøpe medisiner. Oi, nå ble det skikkelig synd på meg. Setningen "Jeg har ikke råd til å kjøpe medisiner" kan ingen overse. Kanskje jeg kan overleve ved å ringe rundt og tigge penger. Mamma betaler jo telefonregningen min.

frk. Figenschou sa...

hmmmm....når får du lønnen da? hvis man har resept er det joikke så dyrt strengt tatt.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...